Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet valami bajom? A csótanyi...

Lehet valami bajom? A csótanyirtó szétfújta egy permettel az egész konyhát és fürdőszobát. Kb. tocsog a föld. Nagyon büdös. Kinyitottuk az ablakokat de aggódom, nem lesz e valami bajom tőle.

Figyelt kérdés
Mikor kérdeztem azt mondta emberre is mérgező. Csak azt nem tudom ezt miért nem azelőtt mondta, hogy mindent elborított vele. Azt olvastam a neten ez egy szagtalan permet és melegvérű élőlényekre nem veszélyes. Most akkor mi a valóság? Tényleg nagyon büdös.

#méreg #csótányirtás #Rivarirtópermet
2020. jún. 2. 19:38
 1/2 Antal-Pap Judit válasza:
Nem lesz bajod. A lényeg, hogy a gócot számoljátok fel. Hiába permetezik tele az egész házat, ha pl. beköltöznek a mosogatógépbe vagy a hűtő motorjához. Figyeljétek meg, hogy honnan bújnak elő, ha az írtás után is lesz csótány. Most jön a nyár, de mi csak költözéskor tudtunk megszabadulni tőlük, úgy hogy mindent kivittünk a fagyba kb. két hétre (alig volt fagy). A hideget nem bírják. Most úgy gondolom, elég lett volna a két nagy háztartási gépet kifagyasztani illetve szétszedve levegyszerezni.
2020. jún. 3. 13:29
 2/2 A kérdező kommentje:
A kamrából jöttek de ott szetszedtünk mindent nem talaltuk nyomukat. Szerintem még friss lehetett a beköltözésük mert miután lezártuk a szellőzőt elfogytak. Amúgy társasház szóval bonyolultabb az ügy. De csak pár napja jöhettek mert előtte itthon voltunk home officen és nem talalkoztunk velük. Remélem már nem lesz több mert kikeszülök a látvanyuktól.
2020. jún. 3. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!