Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Most nagyon beteg leszek????(l...

Most nagyon beteg leszek????(légy az ételben)

Figyelt kérdés

Az történt ma velem,hogy délután amikor hazaértem a melóból megettem egy sült csirkemellet rizzsel amit anyukám sütött.

Az öcsém nem evett belőle ez fura volt nekem mert szereti. Ekkor mesélte el,hogy a csirkefalatokon ott volt már két légy amikor ő hazaért és belépett a konyhába.Anyukánk elfelejthette letakarni...És az egyik légy bele is fulladt az olajba ami ugyebár a serpenyőben volt szintén.

Az öcsém meg erről szólni felejtett el. Így történhetett,hogy megettem pedig amúgy nem tettem volna.Most meg azon aggódom,hogy mi bajom lesz majd.Az jár az eszemben,hogy előtte az aluljárókban volt,mindenféle gusztustalanságokra rászállt előtte amit csak el lehet képzelni.

Mi történhet most velem?

2020. máj. 25. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. máj. 25. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz.
2020. máj. 25. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit sem leszel beteg.
2020. máj. 25. 19:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit sem leszel beteg.

Ilyen magas hőmérsékletet semmi (beleértve a bacikat is) nem él túl.

2020. máj. 25. 19:28
 5/8 A kérdező kommentje:
A fő gond az,hogy az étel már kész volt amikor a legyek rászálltak én csak megmelegítettem amikor hazaértem. :/ Az meg nem elég a bacik ellen
2020. máj. 25. 19:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz. Több száz millió ember élt már túl hsonlót, te is túl fogod.
2020. máj. 25. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Gondolom láttad A légy című filmet. Mi baj lehet?
2020. máj. 25. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
9%
Biztonság kedvéért egy koronavírus tesztet el kéne végezni.
2020. máj. 26. 12:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!