Éjjel lassan egy hete 2 óránként felébredek, és nagyon nehezen alszom el, mit lehetne tenni?
Sziasztok,
35 éves férfi vagyok, és utóbbi 1 hétben mióta stresszebb is az életem, nagyon nehezen tudok elaludni, valamikor 3-4 órán keresztül forgolódom és reggelre sikerül elaludnom pár órára, általában 4-5 órát alszom, azt is kisebb megszakításokkal.
Mit tudnék tenni, hogy ez megszűnjön? Pánikbetegségre 2011 óta nyugtatót szedek ( napi 3 x 0.25mg Frontin ), de elalvás már akkor sem megy, ha lefekvés előtt kettőt veszek be belőle. Ami meg felettébb fura, másnap a kis kóválygáson kívül igazából kimerültséget sem érzek, ugyanúgy képes vagyok ellátni a hétköznapi teendőimet, de tudom, hogy hosszabb távon ez nem lesz egészséges.
Mit javasoltok? Kellene első körben egy teljes laborvizsgálat?
Attól félek, ha még hetekig marad a 3-5 óra alvás, az is 1-2 órás részletekben ébredésekkel, meg fogok halni. Bár nem tudom ennek mennyi létjogosultsága lenne, lehet előbb összeesnék inkább?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!