Hányszor engedsz ki bélgázt egy nap? Egyik nap számold meg és írd meg az eredményt. Egy kis odafigyelést igényel, de érdekes.
2020. máj. 18. 20:34
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha puffadt vagyok, akkor jó sokszor, de van hogy napokig semmi. Leginkább attól függ, mit eszek.
2/8 anonim válasza:
Én havonta ha egyszer... Szóval hülyeség a cikk.
3/8 anonim válasza:
Hát én emiatt nem fogok 24 órát fennmaradni, az biztos!
4/8 anonim válasza:
Majd ha egyszer annyira fogok unatkozni, akkor ezzel múlatom a időt. Jelenleg a legkisebb gondom is nagyobb annál, minthogy ezt számolgassam.
Saccra azt mondanám, hogy a napi 14 nagyságrendileg stimmelhet. Én talán valamivel többször végzem ezt a tevékenységet. Nagyjából megsaccolva szerintem 20 is megvan naponta.
5/8 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy lehet húszat pukizni egy nap, mit kell hozzá enni :D
10 az még rendben, annyit talán én is. Ha nem léteznek "mikropukik" és észrevehetetlenek, akkor inkább csak 3-4, az is este. F/29
6/8 anonim válasza:
Napi 20, az kb 1,2 óránként egy. Annyi nekem simán jön és nem kell hozzá semmit ennem különösebben. Nyilván nem minden esetben hatalmas hangos rotyogtatásra kell gondolni nagyjából 1 és negyed óránként.
7/8 anonim válasza:
És igen, sokszor elég kellemetlen, hogy vissza kell tartani, mert nem bírok ki 1,5 órát. Irigylem azokat akiknek olyan a bélműködése, hogy egész nap elvannak és nem kell ezzel foglalkozniuk, mert alapból semmi nem akar kijönni.
8/8 anonim válasza:
Érdekes ez. Ma már volt 1 olyan, ami csak úgy "kislisszant" séta közben, de se hangja, se szaga az ilyennek. Fel se tűnt szinte, másnak pláne nem. Ebből jön össze napi max. 3-4, az "igaziból" meg max. 2-3 (ami hangos, szagos), ez az átlag. Hozzáteszem, nem is szeretek eregetni, tehát ezt én is figyelem, szerencsére nincs sok. Nem eszem sokat. 180/70, F/29. Nem akartam megbántani senkit, tényleg nem gondoltam, hogy ezzel ennyit küzd valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!