Mikor kellene orvoshoz fordulni érdekes mellkasi fájdalommal?
Figyelt kérdés
Azért érdekes afájdalomnak írtam, mert van egy pont a szegycsontom mellett, a borsák alatt, ami fáj, de csak ha kiváltja valami. Pl, ha iszom, eszem, vagy ha úgy fekszem, vagy ha úgy mozgok. De egy nyugalmi állapotban nem érzem. Nem terjed ki a fájdalom és nem mozog, szóval egy konkrét ponton fáj. Először arra gondoltam beszorult a levegő, vagy ilyen izomfájdalom talán. Az orvosunk elment szünetre, így helyettesítés van csak pénteken. Már egy hete fáj így a mellkasom, szóval nem nagyon akar elmúlni, de nem tudom elmenjek -e orvoshoz, vagy ilyenkor hova is menjek. Tanácsok?2018. okt. 15. 11:17
1/6 anonim válasza:
Ha fáj a szívem egy nap után is, első dolgom lett volna orvoshoz menni. Nem egy hetet várni. Hidd el mindig jobb félni, mint megijedni.
3/6 anonim válasza:
Persze menj el, mivel nem egyszeri esetről van szó. Hívd fel a rendelőt, hogy nálatok ilyenkor hova lehet menni, ha se doki, se helyettesítés nincs. A mi városunkban én ügyeletre mennék el, nem sürgősségi, hanem sima háziorvosi ügyelet.
4/6 A kérdező kommentje:
Én faluban lakok, a mellettünk lévő városban pedig nagyon rossz az ügyelet, volt hogy mentünk gyerekkel, és nem csináltak semmit, csak tovább küldtek a sürgősségire. A sürgősségin, meg minimum 3 óra a várakozás, aztán vagy segítenek, vagy nem. Attól függ mennyire komplikált a dolog, szerintem ezzel nem nagyon fognak mit kezdeni. Max megvárom a háziorvost, ő azért tudja a dolgát, csak pont most kellett neki elutazni... Vagy majd a helyettese. De akkor elmegyek megnézetem, amúgy kicsit olyan érzés már mintha megakadt volna ott valami. Elég érdekes ez.
2018. okt. 15. 14:07
5/6 anonim válasza:
Kórházban ambulancia?
Nálunk a sürgősségin 8 órát kell kb. várni, úgyhogy a 3 óra még vállalható :)
6/6 A kérdező kommentje:
8 óra az aztán szép. Szörnyű sajnos a sürgősségi. Egyébként a fájdalom elmozdult. Lefelé ment a szegycsontom alá a gyomrom fele. Nem tudom mi ez, remélem nem egy kis alien :D
2018. okt. 15. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!