Miért vagyok rosszul már napok óta? Lehet, hogy valami komoly?
Elhúzódó megfázás miatt voltam dokinál szerdán, mert mrgnagyobbodtak és fájni kezdtek hirtelen a nyirokcsomóim, a fülembe sugárzott a fájdalom, fájt a fejem. Hányingerem is volt egy kicsit, de mivel viszonylag sokat ettem, nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet. Azóta eltelt 3 nap, még mindig hányingerem van és fáj a fejem (szemöldökcsont körül, néha kisugárzik az állkapcsomba, fülem környékére).
Tegnap estére hirtelen elmúlt minden, ma reggel kezdődött újra... kaptam antibiotikumot is, de nem hiszem, hogy ez okozza a tüneteket, előtte is produkáltam már... kicsit félek, hogy agyhártyagyulladás, vagy valami...
Nekem ez van már hónapok óta, 1-2 nap elmúlik, azután visszajön, pár nap hőemelkedés, nátha, köhögés, fejfájás, arc-ill. homloküreg fájdalom, nyirokcsomók fájnak, néha orrdugulás, hidegrázás, váltakozva.
A jó időtől várom a gyógyulást, volt már máskor is, hogy egész télen kisebb szünetekkel beteg voltam, azután nyáron elmúlt.
Lehet neked is valamilyen hűléses, vírusos betegséged van, annak jó esetben is kell 1-2 hét, míg elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!