Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Volt már valakinek ilyen...

Volt már valakinek ilyen éjszakai pánikrohama?

Figyelt kérdés

Hello!

Vagy gőzöm sincs mi jöhetett rám.. Tegnap nagyon felidegesítettem magam este, de eleve stresszben vagyok, jönnek a vizskák, tetőzi a helyzet. Tehát rosszul alszom a napokban. Borzalmas álmom volt az éjjel, amiből vagy 3x riadtam fel, de mindig egyből visszaaludtam mert hát fáradt voltam. Harmadik alkalommal már nem akartam, de ez olyan felriadás volt, hogy nagyon kellemetlenül éreztem magam utána. A szívem erősen vert, mély levegőket vettem, próbáltam megnyugodni, de még a mellkasom is megfájdult tompán (nem szegycsontnál, hanem feljebb a kulcscsontom körül, szóval elgondolkoztam hogy az lehetett vallami vállfájdalom/rossz tartás alvás közben) de ez persze még jobban beijesztett, még csak 21 éves vagyok és beparáztam mi lehet. Lementem egy pohár vízért, próbáltam tudatosan lenyugodni és elmúlt kb 15 percen belül. Nagyon megijedtem, van valami bajom? Voltak már szorongós időszakaim, tudom milyen a pánik, de mellkasra még nem éreztem sosem.

2020. ápr. 30. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt. " Gőzöm sincs mi jöhetett rám" De van, szépen le is írtad. :) Ilyen ez a fránya pánik.
2020. ápr. 30. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem lehetett kellemes :(

Jobb már azóta?

2020. ápr. 30. 09:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, most már teljesen oké minden, kivéve hogy nem aludtam ki magam és álmos vagyok :D érdekes, mert amúgy szeretek mozogni, edzek, régen sokat is futottam ráadásul elég jól ment, ezért is nagyon meglepne ha valami bajom lenne ráadásul ez így "nyugalomban" jön rám ha abszolút semmit se csinálok.
2020. ápr. 30. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Valoszinu nalad ez csak idoszakos lesz, ha lemennek a vizsgak helyre is jossz.
2020. ápr. 30. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ezek a tüneteim,illetve 15perc alatt rendbe jovok.Hirtelen felriadok az éjszaka kellős közepén ,és rémület járja át a testem ,a pulzusom és a vérnyomásom az egekben.Ritka szar érzés tudom ,de sajnos ezzel meg kell tanulni élni .
2020. máj. 13. 23:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Basszus majdnem elkiabáltam, hogy most már nem szokott előjönni. Hát az imént egy nagyon kellemetlenre ébredtem.. Most nekem is legalább 15 percbe telt lenyugodni. Hirtelen riadtam fel - talán valami nagyobb zajra - olyan szinten meg voltam ijedve, nem tudtam felfogni mi történik. Egyből a vízért nyúltam, fel kellett ülnöm és tudatosítanom, hogy biztonságban vagyok, akkor kezdett lelassulni a pulzusom. Még a víz is levert. Utálom, hogy egyedül minden kis zajra felkelek éjszaka, szerintem még egy telefonrezgésre is ami simán előfordul.. Utána meg meg vagyok ijedve, hogy ez nem normális és komplikálok.
2020. máj. 20. 02:10
 7/7 anonim ***** válasza:
En is ilyen voltam, amikor meg "csak ketten" eltunk a parommal. Mikor reggel elment hajnalban dolgozni, akkor alig birtam visszaaludni, ugy feltem egyedul, volt, hog, TV-t kapcsoltam. Aztan lett egy haziallatunk, es sokkal nyugodtabb voltam, hogy nem vagyok egyedul.
2020. máj. 20. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!