Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől lehetett? Nem tudokrájön...

Mitől lehetett? Nem tudokrájönni (lent)

Figyelt kérdés

Négy fogamat kellett kihúzni fogszabályzás miatt. Alul felül jobb és bal oldali négyeseket.

Felső ballal kezdték, kaptam érzéstelenítőt az ínyembe és a szájpadlásomba. Elzsibaddtam pillanatok alatt kihúzta nem volt semmi gond. Egy hét múlva jobb felső, ugyan úgy oda injekcióelzsibaddtam kihúzta, aztán mikor kimentem és vártam a papírt nagyon rosszul lettem: erős fejfájás hátul, szédülés, hányinger remegés,szapora szívverés, bedugult a fülem, bekopogtam h rosszulvagyok, ahogy kinyitotta az ajtót el is ájultam. A székben tértemmagamhozvizes ruhával a fejemen és a mellkasomon.Aztán jól lettem és hazamentem. Egyhét múlva megint, bal alsó hátra kaptam érzéstelenítőt azizomba meg a fogammellé az ínyembe. Elzsibbadtam kihúzta semmi gond enm volt. Egy hét múlva utolsó fogjobb alsó egy másik doki húzta most ő egyszer adott hátra azizomba injekciót visszahívott de mg nem zsibbadtam eléggé.Ugyanoda kaptam még egyszer aztán kihúzta és megint ugyan ez a rosszullétvolt de mostelőbb visszajutottam minthogy elájultam volna.

Mitől lehetett? Minkétszer jobb oldalról húzták a fogam mikor rosszullettem, és egyik foghúzás előtt sem ettem. Mellesleg az utolsó foghelyem be is gyulladt(amit már kezeltek azóta)

Szóval mi okozhatta?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. júl. 28. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
a hülye dokid, aki túladagolta az érzéstelenítőt
2010. júl. 28. 13:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Mindig ugyanannyit kaptam egy ampullával. baloldalinál is és jobboldalinál is és csak a jobbaoldlai húzásoknál lettem rosszul
2010. júl. 28. 13:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Hiányzik a testednek a fogad. Kérd vissza.
2010. júl. 30. 17:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Utólag már csak okoskodni tudunk :)

A leírásod alapján - szerintem - mind a két problémás esetben egyszerű kollapszusról van szó, nem pedig gyógyszer-szövődményről. Ahogy írtad, nem étkeztél a beavatkozás előtt és így lehetséges, hogy a vércukor szinted is alacsony lett a szokásoshoz képest. Ehhez hozzájött még a stresszhelyzet. Van, aki már egy tű látványától is elájul, a foghúzás még nagyobb izgalom, a vérnyomás le-fel, még ha nem is érzed úgy, a szervezet vegetatívan így reagált, hogy "kikapcsolt".

Én így gondolom, ez is egy lehetséges magyarázat.:)

2010. júl. 30. 23:51
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2010. júl. 31. 14:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Off:

Húúú, de merész vagy ezzel a sok foghúzással...nem vagy semmi. :-)

Amúgy szerintem is a vércukrod eshetett le, vagy nagyon bestresszeltél, amit nem is csodálok.

2010. júl. 31. 21:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát muszáj volt fogszabályzó miatt:S :)
2010. aug. 2. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!