Antidepresszánst szed valaki?
A kérdésem az lenne felétek hogy szed e valaki esetleg ilyes fajta gyógyszert pánik betegségre, szorongásra? Hogyan kezdődött nektek? Mikor elkezdtétek szedni voltak e mellékhatások? Megváltoztatta a minden napjaitokat? Tényleg igaz hogy nem lehet abba hagyni ha elkezdi valaki szedni?
Igazából én pánik beteg vagyok. 3-4 hónapja jelentkezett az első rohamom a semmiből tv nézés közbe. Azt éreztem hogy a szívem mindjárt kiugrik a helyéről és nem kapok levegőt annyira bepánikoltam hogy azt hittem itt a vég, azonnal az ügyeletre rohantam de nem tudtak semmit mondani csak adtak egy fél szem frontint amitől elmúlt. Másnap egész nap gyenge voltam levert és sokszor előjött ez az érzés. Utánna olvastam,tippeket néztem de semmi nem vált be. Kértem időpontot egy pszichologustól de nem mentem el nem akartam hogy bolondnak nézzenek. Aztán telt az idő és jobb lett. Viszont tegnap reggel ismét előjött ez az erős szívdobogás , halálfélelem. Tegnap óta ismét úgy érzem fáradt vagyok egész nap pihennék nincs kedvem semmihez sem. Újra félek hogy előjön. A vírus miatt nem dolgozom tehát stressz nem ér, itthon minden rendben, párommal teljesen oké minden. Nem értem miért jön elő. Aki esetleg bármi tanácsot tudna adni megköszönném
Köszönöm ha végig olvastátok! ❤️
A kérdező kommentje:
És elfelejtettem kérdezni hogy egyébként a gyógyszer felírása előtt elküld valamilyen kivizsgálásra? Gondolok itt EKG, vérvétel
Nem küld sehova, nem az ő dolga. Már többször leírtam itt, hogy ha betegséged van, fordulj a háziorvoshoz. Ő teljesen kivizsgáltat, és az eredménytől függően beutal szakorvoshoz. Nevezetesen pszichiáterhez. Sokan ezt a lépést kihagyják, és közvetlenül mennek a pszichiáterhez, akinek sem ideje sem ereje nincs ilyenekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!