Valaki szed/szedett már Scippa nevű gyógyszert? Vagy egyéb eszcitaloprám hatóanyagú antidepresszánst? Kinek vált be? Van tőle jobb?
Figyelt kérdés
Holnap fogom elkezdeni szedni. Elég sok rémhírt olvasni róla..2020. ápr. 7. 15:18
1/22 anonim válasza:
szedek máig, nem is keveset. én jobban érzem magam tőle.
2/22 anonim válasza:
Szedtem 1 évig. Lassulás okozott és teljes érzelmi élet elszurkuleset. Ja és állandóan asitoztam, aludtam tőle.
3/22 A kérdező kommentje:
Értem. Igen nem egyhangú a vélemény és a tapasztalat. Majd kiderül.
2020. ápr. 7. 20:18
4/22 Ypszilon1980 válasza:
Egyik antipszichotikum sem hatásos, és igen van tőle jobb, az ha nem szedsz semmit.
5/22 anonim válasza:
szedtem, engem is borzasztóan elálmosított
6/22 anonim válasza:
Ha álmosit, nem késő délután/este lenne okosabb bevenni?
8/22 anonim válasza:
En Escitilt szedek szorongasra, panikra, a terapias adag felet. Nem mondom, hogy helyrehozott, mert vannak eros szorongasaim, de visszahozta az eletkedvemet.
9/22 anonim válasza:
Én elkerülő személyiségzavarra kaptak, vagy nem hatott vagy talán egy kicsit még erősödtek is a tüneteim... Szóval nem vált be.
10/22 anonim válasza:
Szia!Én szedtem, nem is keveset, de nekem nem vált be, bár attól függ, hogy mire kaptad mennyit szedsz stb. Én klinikai depresszióra kaptam, de nem volt igazán hatásos számomra. Bár utána kiderült, hogy mániás depresszió és nem sima depresszió az ami nekem van. Igen, van jobb. A sertralin vagyis a sertadepi. Nekem nagyon bevált a sertadepi olanzapin kombó. Teljesen jól vagyok ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!