Valaki szed/szedett már Scippa nevű gyógyszert? Vagy egyéb eszcitaloprám hatóanyagú antidepresszánst? Kinek vált be? Van tőle jobb?
Figyelt kérdés
Holnap fogom elkezdeni szedni. Elég sok rémhírt olvasni róla..2020. ápr. 7. 15:18
11/22 A kérdező kommentje:
A kérdés feltevés óta jobban beleástam magam a témába, és azért ez elég jól tolerálható szernek számít. És működik szorongásra.
A szertalin is széles körben használt, de talán az jobban tesz zombivá állítólag. De kinek mi válik be tényleg.
2020. ápr. 24. 17:48
12/22 anonim válasza:
En is szorongasra szedem a scippat, az elso het nagyon rossz volt, de utana egyre csak jobb lett. Kozben jartam pszichologushoz is, ami sokat segitett es vegre elmultak a szorongasok. Te hogy vagy tole?
13/22 anonim válasza:
Utolso: megkerdezhetem mitol volt rossz az elso het? Marmint gondolom a mellekhatasok jottek elo, de mik voltak azok? Felek elkezdeni a gyogyszert..:(
14/22 A kérdező kommentje:
Ne félj elkezdeni! Én is így voltam.
2020. máj. 31. 10:27
15/22 anonim válasza:
Sertralintól egyáltalán nem leszel zombi. Én sem lettem az
16/22 anonim válasza:
A kérdezőnek igaza van, tényleg kinek mi válik be. Én a legfőbb diagnózisomra, ami nem depresszió, körülbelül 9 hónapja kaptam egy teljesen új gyógyszert, előtte három év alatt 3 félét is kipróbáltam , egyik rosszabb volt mint a másik, konkrétan úgy is lehetne fogalmazni, hogy 3 évig nem éltem az életemet, az a három mintha kiesett volna annyira nem tudtam csinálni semmit. Az újjal majdnem minden visszaesett a rendes kerékvágásba. Ezek után azt gondoltam, hogy ez a gyógyszer egy csoda, minden hasonló diagnózisra ezt kéne adni, de amikor pszichiátrián voltam, rengeteg ember mondta nekem, hogy nekik ez a gyógyszer volt a legrosszabb mind közül. Szóval elképesztő eltérések vannak. A kérdező remélem, hogy jobban van.
17/22 A kérdező kommentje:
Jobban vagyok! :)
Sok negatív gondolatot elhesselt.
Másabb, jobb. De már meg sem érzem mikor beveszem. Nem üt ki, nem álmosít, vagy fárasztana le.
Csak olyan fura ez, h minden reggel gyógyszert kell bevenni. De majd megszokom .. 1 év múlva viszont abba szeretném hagyni.
2020. jún. 7. 16:57
18/22 anonim válasza:
Milyen mellekhatasokat okozott az elejen? Orulok h jobban vagy!:)
19/22 anonim válasza:
Nálam az ssri 15 kg hizast és sexual dysfunction-t okozott.
Viszont a szociális fobiamat maximálisan helyrehozta.
20/22 anonim válasza:
Nagy etvagyat csinalt, vagy miert hiztal annyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!