Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már lassan három hónapja kaptam egy injekciót de régebben is voltak de most nagyon fáj egy fojtába napi szinten a tarkon és a fejem tetje majndem megbolondulok nagyon rossz közérzettel és öngyilkossági gondolatokkal mint ha szétvertek volna anyámnak el sem merem mondani hogy rosszbbul vagyok a pszihiátriai kezelés után mint előtt nagyon nem jól érzem magam mint ha valamit meg kelen írni vagy valmi a fejem tetej majdnem szét megy és folyton ilyen letargiába is vagyok mit csináljak nem tudom tényleg igaz ez hogy pszihiáterek töbsége csak elront mit sem hogy helyrehozna pszihiátriai is halálipar!!! lehet ilyen hogy nem tudok visszamenni abba a dimenzioba amibe kellen szerintetek ?? értelmes válaszokat várok
2020. ápr. 15. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Hívd fel telefonon a háziorvost. Ha ő nem veszi fel, akkor a kórházat vagy ügyeletet. Ha ők se akkor a mentőket.
2020. ápr. 15. 16:45
 2/2 A kérdező kommentje:
miért hívnám fel a mentőket ??
2020. ápr. 15. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!