Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Orvosaim miért kisérleteznek...

Orvosaim miért kisérleteznek rajtam? Ennyi gyógyszer még egy lóak is elég lenne!

Figyelt kérdés

A problémám hogy 3 évig szedtem coaxil nevű antidepresszánst. Aztán 2 évig brintellixet, majd 1,5 évig scippat aztán fél évig szertralin sandozt majd 1 évig rexetint és most már megint fél éve brintellixet.

Most az orvosoknak mi bajuk van? Össze vissza irjak az antidepresszansokat nekem. Mi tudná meggyógyitani a szorongasomat és depressziomat teljesen? Mellette 8 éve szedek napi 3x0,25 mg frontint.

Köszönöm a tanácsokat hogy mit tegyek

2020. ápr. 6. 23:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Neked ezeknél erősebb gyógyszerekre lenne szükséged. Nyilvánvaló, hogy súlyos mentális problémákkal küzdesz, hihetetlen agresszív is vagy. Inkább be kellene feküdnöd egy pszichiátriára hosszabb időre, és ezt halál komolyan mondom, mindenféle rosszindulat nélkül.. Velem is lehetsz paraszt, beteg emberrel nem fogok vitatkozni.
2020. ápr. 6. 23:32
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Még ha csak beteg volna??!

De -az otromba és agresszív válaszai alapján- inkább egy büdös bunkó!

2020. ápr. 6. 23:50
 13/18 A kérdező kommentje:
11# szívem! Befekudnek de hova. Jó budos francba? Lassan Mr csak akkor foglalkoznak a beteggel h koronavirusos is. Elmondom neked becsukott az sztk pszichiáterem is. Segithetsz de szerintem te nem tudsz.
2020. ápr. 7. 00:24
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
A négyes válaszát nem ajánlom, biztos nem jó így váltogatni a gyógyszert.
2020. ápr. 7. 06:26
 15/18 anonim válasza:
87%
Kb. ide látom a személyiségzavarod, már bocsi.
2020. ápr. 7. 06:32
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Legalább 8 éve vagy beteg a leírásod alapján, és most egy járvány idején kezdesz el nyavalyogni, hogy nem fogadnak? Ez majdnem jobb, mint mikor hajnali 3-kor beesnek az ügyeletre, hogy nekik 2 hete fáj a hátuk...
2020. ápr. 7. 07:32
 17/18 anonim ***** válasza:
75%
8 éve kezelnek 100 fajta gyógyszerrel több orvos is és egyik sem hatott. Te meg az orvosokat hibáztatod, ahelyett, hogy elhinnéd, hogy személyiségi zavarod van. Mesélj még! 🤦‍♀️
2020. ápr. 7. 11:16
 18/18 anonim válasza:
77%

Orvostanhallgató vagyok és teljesen őszintén írom, hogy a pszichiátriai betegek sosem fognak meggyógyulni, max a tüneteik szűnnek meg. A gyógyszeres kezelését maguk a pszichiáterek sem szeretik, akármilyen hihetetlen, a pszichoterápiát részesítik mindig előnyben.

Gyógyszernél arra kell törékedni, hogy minél hatékonyabb legyen a lehető legkevesebb mellékhatással, ami nem csak a gyógyszer tulajdonságaitól függ hanem a saját szervezetedtől is. Én ezért gondolom, hogy több fajta gyógyszert próbálnak ki nálad...

2020. ápr. 7. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!