Orvosaim miért kisérleteznek rajtam? Ennyi gyógyszer még egy lóak is elég lenne!
A problémám hogy 3 évig szedtem coaxil nevű antidepresszánst. Aztán 2 évig brintellixet, majd 1,5 évig scippat aztán fél évig szertralin sandozt majd 1 évig rexetint és most már megint fél éve brintellixet.
Most az orvosoknak mi bajuk van? Össze vissza irjak az antidepresszansokat nekem. Mi tudná meggyógyitani a szorongasomat és depressziomat teljesen? Mellette 8 éve szedek napi 3x0,25 mg frontint.
Köszönöm a tanácsokat hogy mit tegyek
Lehet, hogy az orvosok próbálják megtalálni a legjobb megoldást, és egyelőre még csak a próbálkozás marad.
Én azt nem értem, hogy aki jobban ért a gyógyításhoz, mint az orvosai, az minek megy orvoshoz?
Tanácsaim: Fogadd el, hogy az orvos azért töltött el évtizedeket tanulással, hogy elsajátítsa az orvostudomány rá eső részeit. Próbálj meg bízni benne
Öregem! Én tudom hogy kisérleti nyúl vagyok! Na de a kérdésemre válaszolj hogy hogyan tudnék mi által kikerülni ebből a móluskerékből??!
Pszichoterápiára is járok személyiségzavart állapitottak meg amiben nem hiszek. Mi a megoldás akkor?
A megoldás: A-héten Brintellix, B-héten Szertalin Sandoz, C-héten pedig boroskóla. Ezt váltogasd, de ha az A-hét páratlan hónapban hétvégén kezdődik, akkor hagyj ki legalább két hetet.
Nem vagyok orvos
2-es!
Lehet hogy hihetetlenül hangzik de az én orvosaim számszerint 3 darab aki kezelt eddig mind rossz volt. Elhiszem hogy elvégezték az orvosit azt még én is eltudnám végezni ha sok időm lenne de hogy a gyógyitás alapvető tudását nem tudják abban biztos vagyok. Ja és kérlek szépen válaszoló a kérdésemre reflektáljál hogy hogyan szüntessem meg a szorongásom, depresszióm ezek a xar gyüógyszerek nélkül mert már unom hogy ezeket zabálom és csak igy vagyok úgymond normális!
"személyiségzavart állapitottak meg amiben nem hiszek"
ez nem hitbeli kérdés
akkor ha komoly választ akarsz:
keress új orvost. Ha az eddigiekben nem bíztál, akkor hátha egy másik majd jobban tud segíteni. Mindenesetre itt, a gyakorikérdéseken nem fogsz jobb választ kapni, nem tudhatod, hogy ki orvos, és ha valakinek működött is valami, nem biztos, hogy neked is fog. Válts orvost, ha nagyon rosszul érzed magad a mostaninál, de óvakodj a névtelen fórumoktól
Ide figyelj! Mi az hogy A hét meg B hét?
Hogyan legyek teljesen boldog, szorongásmentes gyógyszerek nélkül? Ez itta kérdés! Most karantén is van engem nem uavar mert filmezek, sorozatot nézek lefoglalom magam. De mi lehet a megoldás a gyógyszerek helyett? Pszichoterápiát már próbáltam de ott is beskatulyátak személyiségzavarnak az egy rakás szar. Utáltam és utálni is fogom a legnagyobb áltudomány a világon!
"akkor ha komoly választ akarsz:
keress új orvost. Ha az eddigiekben nem bíztál, akkor hátha egy másik majd jobban tud segíteni. Mindenesetre itt, a gyakorikérdéseken nem fogsz jobb választ kapni, nem tudhatod, hogy ki orvos, és ha valakinek működött is valami, nem biztos, hogy neked is fog. Válts orvost, ha nagyon rosszul érzed magad a mostaninál, de óvakodj a névtelen fórumoktól"
A f* sz rosszabbik oldalát fogod meg! Engem az édekel hogy nem sok e ez a gyógyszermennyiség amit az elmúlt 7-8 évben felirtak? Ez érdekel engem hogy ez túlzás e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!