Borzasztóan fáradt vagyok, de nem vagyok álmos, ezáltal aludni sem tudok. Mit tegyek?
az olyan napok után, amiko kb 22-kor fekszem, egyből elalszom és 7-kor kelek, azok után kb 3 kemény hónap alvás nélkülözés van. Szó szerint.
22-kor befekszem az ágyba, még olvasok egy kicsit, aztán 22:30-kor lámpaoltás, és arra eszmélek fel egy idő után, hogy nyitva van a szemem. Már éget a szemhéjam, mindenhol, annyira fáradt vagyok, megmozdulni nem bírok, de rosszabb, ha becsukom a szemem. Olyan éber vagyok, hogy még a szúnyog zümmögését is hallom a szomszéd szobából. Ha lecsukom a szemem, folyton arra eszmélek föl, hogy már megint nyitva van. Hibáa számolok bárányokat, hiába pislogok nyagon gyorsan (valakinek beválik) semmi.
hajnali 3-kor szoktam elaludni.
Direkt kipróbáltam 1 hétig. egész nap nincs számítógép, se tévé, egész nap kint vagyok a levegőn, de SEMMIT NEM SEGÍT!!
Megőrülök a fáradtságtól! De nem vagyok álmos..
Sötét legyen ahol alszol csak kis halvány féñy légyen.
Nekem kis sólámpa van a földön . Kellemes. Ne gondolkozz problémás dolgon.
Jó, kellemes dolgokatiďézz.
Probáld ki a Melatonint.
Nem gyógýszer!!!
Patika, gyógynöv.bolt kap i 4000ft kb.alvás előtt¹/2 ĺ
Óra séta.ha lehet.
amíg suli volt ,addig folyton. rettegtem egy tanáromtól, meg úgy általában attól, hogy na vajon mivel fognak csesztetni holnap. És így egész délután az ágybanfeküdtem nem volt életkedvem. De soksztor volt, hogy csak úgy elfelejtette ezt az egészet és aludtam, de akkor se nagyon ment.
most kezdek rendesen felépülni. Mivel már nem lehetek magántanuló vagy öngyilkos leszek, vagy kihúzom a hiányzásokat és mindig más iskolába megyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!