Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet a bajom valamiféle...

Mi lehet a bajom valamiféle gyulladás?

Figyelt kérdés

4 napja beteg vagyok.

A tüneteim 2 napig duzzadt nyirokcsomók a nyakon, nyirokér fájdalma előre hajolásnál, azon az oldalom fogfájdalom.

Szerencsére ez már elmúlt viszont maradt a folyamatos hőemelkedés (amiből amugy szinte semmit nem érzek) orrfolyás és ami a legaggasztóbb hogy a mellemben van csomó ami most megkeményedett és nyomásra érzékeny lett.

Sajnos nincs még körzeti orvosom pont váltok és egyébként sem lehet most menni. Tudnátok segíteni, tanácsot adni? Köszönöm!

2020. márc. 17. 19:12
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szinte ugyan ilyen tüneteim vannak, bár túl sok mindent nekem sem sikerült kiderítenem. Nekem elősször torokfájás jelentkezett karácsony körül, arra azt mondták, hogy vírusos torokgyulladás (azóta sem múlt el, pedig elvileg 1-2 hétig tart) aztán a mellem lett érzékeny és mintha lett volna egy keményebb pont ahol fáj (de biztos nem a menstruáció miatt) aztán később állkapocs/fogfájdalom is jelentkezett. Most a hőmérsékletem általában 37.4 körül van. Voltam nyaki ultrahangon ahol aztmondták, hogy kicsit meg vannak duzzadva a nyirokcsomók de nem kóros és valószínűleg vírus vagy baktériumfertőzés okozza. A mellemet is megnézték ott sem találtak semmit csak a mirigyek voltak kicsit megduzzadva, azt mondták biztos a stressz vagy hormonzavar miatt (ez azóta már elmúlt). Fogorvoshoz nem sikerült sajnos eljutnom, úgyhogy arra nem kaptam választ. Mondjuk nekem már több hete fennáll ez a helyzet.
2020. márc. 24. 18:29
 12/12 anonim válasza:
....
2020. márc. 26. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!