Mi lehet a bajom valamiféle gyulladás?
Figyelt kérdés
4 napja beteg vagyok.
A tüneteim 2 napig duzzadt nyirokcsomók a nyakon, nyirokér fájdalma előre hajolásnál, azon az oldalom fogfájdalom.
Szerencsére ez már elmúlt viszont maradt a folyamatos hőemelkedés (amiből amugy szinte semmit nem érzek) orrfolyás és ami a legaggasztóbb hogy a mellemben van csomó ami most megkeményedett és nyomásra érzékeny lett.
Sajnos nincs még körzeti orvosom pont váltok és egyébként sem lehet most menni. Tudnátok segíteni, tanácsot adni? Köszönöm!
2020. márc. 17. 19:12
1/12 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy ha most előre dőlök hatul a tarkómnál érzek lüktető fájdalmat
2020. márc. 17. 19:13
2/12 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nincs háziorvosod. Ha nég nem jelentkeztél be másikhoz, a régihez tartozol.
Nem kell elmenni hozzá, telefonálni is lehet, akár az ügyeletes orvosnak is.
4/12 A kérdező kommentje:
De van mert már elmultam 19 es a régi helyen nem tudnak fogadni újhoz meg nem vagyok bejelentve plusz ha jol tudom most a virus miatt telefonon is csak a nagyon problemas eseteket fogadjak.
2020. márc. 17. 21:14
5/12 anonim válasza:
3-asnak igaza van!!! Ez bizony koronavírus!!!
6/12 A kérdező kommentje:
Xdd de vicces hogy Pontosan ugyan olyan az ertekelesetek micsoda veletlen xd
2020. márc. 19. 14:21
7/12 anonim válasza:
Olyan nincs hogy ne legyen orvosod ha még nem jelentkeztél át akkor az eredeti orvoshoz tartozol. Telefonon hívd fel és mond el a problémádat és ő segíteni fog.
8/12 anonim válasza:
A 3as meg magában beszélget itt.
9/12 A kérdező kommentje:
A helyzet azóta is valtozatlan. Folyamatosan lázzal/hőemelkedéssel küzdök es nem viszik le a gyógyszerek az orvos pedig nem hajlandó fogadni..
2020. márc. 22. 20:10
10/12 anonim válasza:
Mondom, hogy koronavírus!!! Miért nem hisztek nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!