Lehet valami bajom a szalámi héjától?
4-5 nagyon vèkony szelet szalámiról elfelejtettem lehúzni a héját, ami műanyag, nem pedig műbél. Tegnap ettem reggelire, de éjszaka még éreztem kisebb gyomorpanaszokat, meg-meg fájdult a hasam, de csak egy kicsit, nem erősen, és nem sokáig.
Szerintetek már tovább jutott a beleimbe? Úgy gondolom ha megakadt volna a gyomromban már azóta kihánytam volna. Ráadásul mivel reggeli volt, más ételt ettem utána napközben, este jöttem rá hogy a héj at le kellett volna szedni.
Ma reggeli után azt tapasztalom hogy a gyomrom meg-megfájdul. Nem folyamatos a fájás, és nem is nagyon erős, de zavaró és kellemetlen. Szerintetek ettől lenne?
Nagyon kevés pici műanyag héj ment le, nem bírom elhinni hogy megakadt volna a gyomromban, hisz más dolgok (pl kukorica) is emésztetlenül távoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!