Miért szalámi szagú az epilepszia gyógyszerem?!
????
Menj vissza a gyígyszertárba holnap. Lehet, hogy megromlott, mert ki volt bontódva. Dobozzal, blokkal együtt vidd vissza, és kérdezd meg, hogy ez normális-e.
Szép napot, sorstárs! :)
Levetiracetam Actavist szedtem, de át kellett térnem az általad említettre, mert az Actavist levették a 90%.ban támogatott bogyók listájáról.
Tehát a Keppra megfelelőjeként ugyanazt kapom, amit te.
Bár én a 20-30 éve a söröskupakokba tett szürke műanyag szagához tudnám hasonlítani azt a szagot. Talán a sörélesztő valamelyik alkotóeleme, a csuda tudja.
Ha a gyógyszergyártók nem helyeslik is, én akár egy havit is kinyomkodok egyszerre a csomagolásából, rágógumis dobozban tartom a "felhasználásig". Mivel pedig másnap már szinte semennyire, vagy alig-alig észlelhető az a szag, ezért gondolom, hogy vagy valami védőgázas csomagolásról lehet szó (mint pl. a chipseknél is).
Vagy a bogyó bevonata tartalmaz valami gyorsan illó szagú összetevőt, ami általában vagy ocsmány ízt takar,
vagy csak a könnyebb lenyelést segíti elő.
A 6. pontnál említik az összetevőket, szerintem ott kéne keresni valamelyik kemikáliára, melyiknek lehet ilyen szaga.
De sztem tökmindegy, mert mire a bevételre kerül a sor, annak a szagnak nyoma sincs.
Rohammentes szép napot: üdv! :)
# Köszönöm a válaszod. Most hogy így mondod,tegnap valóban inkább sörre emlékeztetett a szaga,mint szalámira.
A rágógumis tippet pedig ki fogom próbálni!:D
Rohammentes szép napot kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!