Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vannak itt olyanok akiknek...

Vannak itt olyanok akiknek volt/van a mainapig pánikrohama/pánikbetegsége?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok minimum pánikbeteg, az okokat nem tudom. Egyik pillanatról a másikra tört rám a pánikroham, azóta már pánikbeteg vagyok. Gomboc érzés, szédülés, menekülési késztetés stb. Voltam 2x teljes vérvételen, valamint vízelet (cukormérés) de makk egészséges vagyok. Eltérés az nincsen, mindegyik NEGATÍV)

Elsősorban azokat kérdezném, hogy akiknek volt ilyene az hogyan kűzdötte le ezt a pánikbetegséget? Mit csinált? Min változtatott? Minden érdekelne, akik már bátran felszálhatnak a buszra stb.

Azoktól is kérdezem, hogy akik mainapig ilyen helyzetben vannak azok hogy viselik?

Járok pszichiáterhez, szedek gyógyszert is, de néha érzem a pánikbetegség egyes tüneteit.

Borzalmasan rossz, nem kivánom senkinek sem......

Kérlek a negatív véleményt tartsd meg magadnak, mert teis lehetsz ilyen helyzetben.

Köszi!

22/F

2020. jan. 26. 10:27
1 2 3
 21/23 _Titkos_Kamilla_ válasza:

Szia. Én is ilyen szorongással küzdök már pár éve, jártam pszchiológushoz amit abbahagytam egy idő után. Eddig nem voltak tünetek ,nem is tudom mit gondoljak ,hogy tényleg a pánik miatt vannak ezek a tünetek (kisebb szédülés, nehézlégzés) eddig ezek jöttek elő pár hete. A semmiből jött, nem is voltam olyan helyzetben ,hogy pánikoljak ,voltam orvosnál tegnap és a háziorvos vitaminokat írt fel. De nem hiszem ,hogy az fog segíteni. Elég klemetlen érzés. Szerintetek ez a betegségre utalhat vagy más áll e mögött?

16/L

2020. jún. 16. 23:39
 22/23 anonim ***** válasza:
Szia! Ha egy tanácsot elfogadsz akkor küzd le. Hidd el, senki nem fogja megtenni helyetted csak te saját magad, tanácsot adnak de neked kell tenned hogy elmúljon. Én is jártam pszchiológushoz tanácsot adott, de én jöttem rá a problémára, és arra jöttem rá hogy nincs itt semmi baj csak a fejembe gondolom ezt jönni menni kell. Elmentem egy kicsit sétálni a barátokkal csodák csodájára a roham nem jött elő.Mert a figyelmem el terelődött. És így küzdöttem le igen is megyek nem érdekel az csak egy roham hát történjen meg MI LESZ?? Semmi. Ha baj van segítenek. Minek szorongjak van orvos mentő minden. És így elmúlt. Most nevethetel rajtam de csak így fogod tudni legyőzzni. A pszcihiáter csak gyógyszerrel töm tele az pedig nem múlasza el csak egy ideig utána újra elő jön a gyógyszer abba hagyásával. Arról nem beszélve ott vannak a mindenféle drogos, ki józanító. Oda akarsz kerülni be a kórházba? Ha akarsz egy jó tanácst saját magadnak kell leküzdeni senki nem teszi meg helyetted csak pár tanácsokat adnak de nem gyógyítanak meg. Sok Sikert! Letudod győzzni!Mindig van fény az alagút végén!
2020. jún. 20. 21:55
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia!! Általános iskola óta panikbeteg vagyok.

A szüleim sokat hordtak pszichológushoz gyerekkent miután minden orvosi vizsgalat negativ lett.

Nekem ez az egész a hányingerrel összeköttetésben van.

Hányás fóbiám van de nagyon!!

Amint bepánikolok bestresszelek hogy hanyni fogok.

Szerintem az ember ebbol igazan sosem gyogyul ki csak megtanulja kezeleni :))

Vannak nehezebb es konnyebb idoszakok.

Sikerult azota kezelni ezeket??:))

2023. máj. 22. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!