Panikroham utan foci?
Vasarnap keso este panikrohamom volt, azota annyira felek, hogy ujra lesz, hogy ha epp nincs dolgom, elkezdek agyalni rajta, és mar feszit is a mellkasom... (de ennel rosszabb szintre nem megyek le). Rettenetesen kimerult voltam, lehet ez az oka, de holnapra virrado ejszakan vegre tudok aludni eleget.
A hetfoi meccsre a szivdobogas miatt nem mertem elmenni, de holnap mar szivesen jatszanek, csak felek, nehogy szivroham legyen belole... (nem nagypalya, hanem 40 perces futsal meccs, de azert kell futni.)
Szerintetek bealljak 15-20 percre (nelkulem nem lenne cserenk...), vagy inkabb hagyjam és varjam meg amig abbamarad ez a mellkasi szoritas?
Észrevettem, hogy azóta sikerült összeszedni egy jó pánikrohamot, amióta nem sportolok.
Konklúzió, gondolom a felgyűlt a stressz, a negatív gondolat, amit addig "kiizzadtam" magamból edzések során, most ilyen formában kitört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!