Nem úgy viselkedek mint a koromosztálybeliek (14 vagyok) Sokkal felnőttesebb vagyok ezáltal nem könnyen tudok beilleszkedni sehova. Nagyon magányos vagyok. De én akkor sem fogok olyan dolgokat csinálni mint a többiek. Szerintetek le vagyok maradva? .
" nem röhögcsélek mint egy kis hülye,nem lógok a pasik nyakán már most,nem lógok egész nap a myspacen meg máshol,nem sminkelem magam halálra stb...."
Sok olyat ismerek, aki nem tesz ilyet, ettől nem leszel felnőtt. Ez nem kor, hanem értelem függő, attól, hogy kevesebbet sminkelsz mint mások, az életfelfogásod nem lesz érettebb.
Viszont hányan mondták még neked, hogy felnőttes vagy? De őszintén! Mert minden gyerek úgy gondolja, hogy felnőtt.
Én is így gondoltam, és rengetegszer megkaptam, hogy milyen éretten viselkedek koromhoz képest - igaz, nekem hamar fel is kellett nőnöm -, de most visszanézve látom, hogy nem voltam annyira érett, amilyennek hittek. Pár év múlva, ha visszagondolsz a mostani éveidre, te is így fogod gondolni. mindenki átesik ezen:)
Tudod mikor leszel felnőttes? Amikor majd ezekkel a gyerekekkel is képes leszel megtalálni a közös pontot, mert az mindig van.
Cserélhetünk, nekem tudsz privátot írni.:) (73% voltam, aki kérdezte, hol laksz:))
Amúgy nagyon jó hogy le lettünk pontozva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!