Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nincs kedvem enni?

Nincs kedvem enni?

Figyelt kérdés

Az elmult pár napban egyszerűen nincs kedvem enni. Hiába vagyok rohadt éhes, nem érzek késztetést, hogy akár egy almát meg egyek, pedig amugy kifejezetten nagy étvágyú vagyok. Nem azért mert lefogynék vagy ilyesmi, nem.látom magam túl kövérnek és ha fogyóznék+edzenék nem így csinálnám.

Miért lehet ez?

2019. nov. 14. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert hiába vagy rohadt éhes, még rohadtabb lusta vagy elmenni a hűtőig és kivenni belőle valamit. Depresszió is lehet. Lehet, hogy úgy érzed (legalább is tudat alatt), hogy nem érdemled meg, hogy egyél. Gépezel vég nélkül? Attól pl. el tudom képzelni, hogy kialakul az ennyire rossz lelkiismeret.
2019. nov. 14. 19:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy lusta lennék, tegnap is főztem.

Mindennap van oram, megyek ossze-vissza nem ulok a gep elott.

2019. nov. 14. 19:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor meg egyél. Akkor is, ha nincs kedved. Gyógyszert se akkor veszünk be, ha kedvünk van, hanem amikor be kell venni, mert az orvos azt mondta. Na. Az orvosok azt mondják, hogy napi 5-6-szor egyél. Úgyhogy egyél. Egyszerűen azért, hogy ne legyél beteg. Akkor is egyél, ha nincs kedved. És igyál is.
2019. nov. 14. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!