Fél év 3 műszakos munkarend mellett majdnem 15 kg hízás, vérnyomás kiugrások, ez "normális"?
Örülök, hogy sikerült ezt a munkát megtalálnom, ugyanis egy rendőrségi ügy derékba törte az addigi karrierem, de megúsztam felfüggesztettel meg jó pár milliós kártérítéssel.
Fél éve tudtam végre ezzel a hátam mögött elhelyezkedni. Az éjszakás héten csak napi 1-2 órát tudok aludni, munkában energiaitallal tartom magam életben, délelőttös, délutános héten napi 5-6 óra megvan.
Ki, hogy bírja ezt? Hitelt kellett felvennem a kártérítés kifizetésére, most ezzel a 3 műszakkal 250 nettó körül keresek, ebből már tudok mindent fizetni.
Kelet-Magyarországon lakok, még mielőtt megjelennek a sznob trollok. Itt nem sokat érezni a marha nagy gazdasági fejlődésből.
" munkában energiaitallal tartom magam életben"
Tele van mindenféle káros anyaggal. Ezenkívül az állandóan váltakozó életrended miatt is hízol - nyilván össze-vissza eszel, nagy valószínűséggel ráadásul fehér kenyér, péksütemény, stb-t.
Hosszutavon szerintem ez nem fenntarthato, teljesen ra fogsz menni. Sajnos az energiaitalok nagyon karosak, en is visszafogtam oket.
Legalabb heti egy nagyobb alvast (8 ora +) probalj meg beiktatni, ha stabilan 6 semmikeppen sem megy.
Az alvas az egyik legfontosabb dolog, szakits ra idot, mert tonkremesz!!!
Éjszakás héten miért nem tudsz aludni?
Nem áll rá a szervezeted vagy valami mást kell csinálnod nappal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!