A napokban elájultam egy iskolai ünnepségen - veletek is történt már ilyesmi?
Ha igen, akkor mi lehetett az oka?
És mi történt veled a rosszullét után?
19L
Igen, velem is, másokkal is.
Lehet alacsony vérnyomás, gyengeség, nem ettél rendesen - leesett a vércukrod, nem bírsz sokáig egy helyben állni. Van ilyen. Nekem buszon volt ilyen, tömeg, nincs levegő, sokáig áll a dugóban. Vittem magammal cukrot, csokit, innivalót, és úgy jobb volt. Illetve nem vártam meg, amíg elájulok. Ha kezdtem érezni, hogy gáz van, akkor megkértem valakit, hogy hadd üljek le.
Szia! Én a saját gimis ballagásomon ájultam el, gondolhatod, milyen égő volt :) Nem ettem, nem ittam eleget, egyszerűen nem volt időm, mert mindent szervezni kellett, barátokat családot eligazítani, meghívók, virág, stb. A tornaterem csurig volt emberrel, és nagyon meleg volt bent, alig volt levegő. Ráadásul, mikor próbáltunk, még mondták is a tanárok, hogy ha valaki úgy érzi, el fog ájulni, rosszul van stb, akkor nem szabad pánikolni, szólni kell a hozzánk legközelebb állónak, hogy segítsen - na én ott valahogy éreztem, hogy ez fog történni :)
Amúgy semmi extra nem volt, a páromnak szóltam, hogy nem vagyok jól, és utána kb estem is össze, forgott minden. Éreztem, hogy támogatnak hátra, ott volt az iskolaorvos meg a védőnő "készenlétben", bevittek az öltözőbe, kaptam vizet meg cukrot, aranyosak voltak. Kb 15 perc múlva vissza is mehettem, mintha mi sem történt volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!