Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha elájultam múlt héten...

Ha elájultam múlt héten suliba ünnepségen és a héten újra előfordul felhívják majd a szüleim?

Figyelt kérdés
2017. szept. 24. 14:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Persze.
2017. szept. 24. 14:38
 2/12 A kérdező kommentje:
De az elsőnél sem szóltak...
2017. szept. 24. 14:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Az elég gáz... Akkor kérd meg a szüleidet, hogy menjen be az igazgatóhoz minél előbb, és beszéljen vele, hogy igenis hívják fel őket, ha ilyen van.
2017. szept. 24. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
(Most itt az egyesszám-többesszám nagyon nincs rendben, de mindegy, így sikerült. :) )
2017. szept. 24. 15:00
 5/12 A kérdező kommentje:
De csak a sok állástól van...az mással is elő szokott fordulni.
2017. szept. 24. 15:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor is tudniuk kell róla, hogy mi van a gyerekükkel. És honnan tudod, hogy mitől van? Lehet, hogy attól, lehet, hogy mástól. Nem a te dolgod megállapítani. De nem is a tanároké! Orvos látott?
2017. szept. 24. 15:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem voltam még ezzel orvosnál.
2017. szept. 24. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:
És tulajdonképpen miért parázol attól, hogy megint előfordulhat? Most már tudod, hogy ilyen van, előfordulhat, figyelj oda magadra jobban, egyél-igyál rendesen mindig, hogy lehetőleg ne forduljon elő. De azért félni miért félnél tőle? És miért aggódsz amiatt, hogy felhívják-e majd a szülőket, ha mégis? Nem érzed magad biztonságban a suliban, a tanáraid között?
2017. szept. 24. 16:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Az van hogy kb. negyedikes korom óta ilyen ájulós vagyok. De anyáék nem tudják általánosban sosem szóltak nekik a tanárok. És most gimibe is előfordult és félek hogy az új osztályfőnököm elmondja nekik. Tuti felfújnák az egészet pedig nincs semmi bajom csak ilyen vagyok és kész.
2017. szept. 24. 16:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne viccelj! Negyedikes korod óta rendszeresen elájulsz és a szüleid nem is tudnak róla? Inkább örülj, ha olyan tanáraid vannak, akik törődnek veled. Semmi baj nem lesz belőle, ha megtudják a szüleid. Elvisznek majd orvoshoz, gondolom, hogy kivizsgálják, mitől lehet. Ha tényleg csak "ilyen típus vagy", akkor legalább majd a doki megnyugtatja őket is, téged is. Ha meg valami van a hátterében, jobb, ha minél előbb kiderül végre.
2017. szept. 24. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!