Megoldás a viszketésre?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam címerezni, és a kukorica nagyon vágott. Azt mondták hogy kis piros foltok lehetnek rajtunk. De az normális hogy tele van velük az egész alkarom és a nyakam. Rettenetesen viszketnek és nemtudom mi lenne jó rá, ami enyhítené ezt?:S2010. júl. 16. 12:23
1/7 anonim válasza:
Viszketésre általában a Fenistil gélt szokták javasolni.
2/7 A kérdező kommentje:
kentem már azzal is de semmi:S most ilyen gyógyszertári rázókeverékkel kentem be a karom...de majd megőrülök:S
azért köszönöm a választ
2010. júl. 16. 12:32
3/7 anonim válasza:
Calcium sandozt se ártana innod.
4/7 anonim válasza:
nekem az after bite vált be a viszketésre.gyógyszertárban lehet kapni.sokkal jobb a fenistilnél.
6/7 anonim válasza:
Aloe Vera gél nagyon jó az ilyenekre!Égésre,csípésre pattanásra és sebekre!Tegnap láttam a Tescóban a kozmetika részen,pumpás kiszerelésben 1000 ft körül volt az ára.
7/7 A kérdező kommentje:
iszom a calsium sandos-t is rendszeresen, meg most kaptam krémet bnőmtől, ilyen allergiás kiütések enyhítésére van, de azt mondták a gyógyszertárban ha nem fog elmúlni menjek orvoshoz:S de még amiket írtatok kipróbálom, hátha beválnak
2010. júl. 18. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!