Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » 4. napja érzékelek egyensúlyza...

4. napja érzékelek egyensúlyzavart fülkattogással. Mi a teendő? Lehet ezzel dolgozni gyerekek közt?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3-4 napban tapasztalom, hogy naponta többször "megszédülök", de nem úgy, mint amikor lázas, beteg vagyok és szédülök, hanem inkább egyensúlyzavarom van. Akkor féloldalra húz a fejem. Közben a fülem is kattog pár napja. De ez nem állandó, hanem hirtelen a semmiből jön az egyensúlyzavar, akkor egy ideig szédülésfélét is tapasztalok, majd minden oké. Ez így ismétlődik naponta többször.

Gyerekek között dolgozom. Kerékpárral és busszal jutok el a munkahelyemre.

Pénteken például munka közben le kellett ülnöm a hirtelen jött egyensúlyzavar+szédülésféle miatt. Persze erről nem szóltam senkinek, tovább végeztem a munkát ülve. Utána helyreállt minden. Majd itthon ismét előjött, mert ismétlődik.

Nem iszom alkoholt, nem szedek semmilyen gyógyszert, étkezek, alszom rendesen.

34N

2019. okt. 5. 18:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Menj el fül-orr-gégészetre. A belső fülben lévő problémák okozhatnak olyan tüneteket, mint amik neked vannak.
2019. okt. 5. 18:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Mindenképpen elmegyek a háziorvoshoz. Gondolom, hozzá kell menni először.

Ilyen esetben milyen vizsgálatot végeznek a fül-orr-gégészeten?

(Igen, nagyon bexari vagyok, így jó lenne előre felkészülni lelkileg.)

Köszönöm szépen a választ!

2019. okt. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!