Mi ez, talán stroke? Kicsit félek.
Szedulok, hányingerem van néha felmegy a vérnyomásom 145/90re..
tegnap voltam maganrendeloben ahol volt EKG,szivultrahang. Vérvétel.. ugye nem kis pénz ellenében történt ez a kivizsgálás már szóval ugye egyből megis jöttek az eredmények és mindent rendben találtak.. viszont egy ér mintha meg lenne dagadva a kis agy környéken.. néha erősen belenyilal.. erotlen nagyon a szoritoerom napi többször megyek WC-re vizeletet és szekletem megszokottnál több.. + kis memória zavar.. de ezek a vizsgálatok ki mutattak volna ha strokom lesz? ( az orvosnak is megmutattam az ért ő azt mondta nem érez semmit..)
Jobban vagy kérdező? Látom elküldtek pszihológushoz hidd el nekem ez lesz a jó út.
Kezd el mozogni, és ha nem nagyon jársz társaságba kezd el mégis mászkálni a barátaiddal, vagy kirándulni, úszni az is nagyon jó de valamit csinálj mindenképp.
Vizsgaidőszak , kevés alvás kihozhat ilyet.
Velem is volt ilyen csak nekem teljesem más tüneteim voltak mint neked de nálam is egészen biztosan pánik volt.
El fog múlni ez az időszak , rendeződni fog, csak ne gubózz be egyedül.
:)
Amiket írtál az amúgy mind szorongásra, pánikra utal...annak olvass utána és akkor talán megnyugszol és belátod, hogy valóban pszihés eredetű a problémád.
Nekem segített még az agykontontrolos meditációk gyakorlása, könyvek ilyenek.
És a barátok,pörgés, emberek társaság , szerelem...;)
Hajrá! túl leszel ezen az időszakon.
amúgy a 145 nem magas.
140/80 a magas határértéke ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!