Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ébredéskor hirtelen fellépő...

Ébredéskor hirtelen fellépő nagyon kínzó fejfájás?

Figyelt kérdés

Felébredtem es olyan hasogó fejfájást tapasztaltam /tapasztalok, ami egy órája se szűnt meg..

Mozgás hatására jobban fáj mintha valami súlyos dolgot raktak volna a fejemre. Leginkább felul es homlok faj, de oldalt is...

Vettem be fájdalomcsillapítót, ittam kávét. Ledöltem, de félek hogy ez nagy bajt jelent

2019. aug. 4. 10:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Vernyomasom 100 között van.
2019. aug. 4. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igyál vizet, szellőztess. Reggel nekem tipikusan dehidratáltság miatt szokott fájni a fejem. Hátha elmúlik.
2019. aug. 4. 11:00
 3/6 A kérdező kommentje:

egesz nap nyitva volt az ablak résnyire, ittam tegnap legalább 1,5 litert.

De iszok, megfogadom a tanacsod

2019. aug. 4. 11:02
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon fáj :(
2019. aug. 4. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom :( Lehet, hogy migrén? Volt már migréned? Nem vagy érzékeny a fényre, vagy a szagokra?

Nekem a napokban volt óriási fejfájásom, a fronttól, mikor jöttek az esők. Arra ébredtem, hogy leszakad a fejem.

2019. aug. 4. 11:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szemüveges vagy esetleg annak kéne lenned? Mert lehet az miatt van. Vagy stressz de rengeteg minden lehet ne gondolj a leg rosszabbra. Meg akar migrén is lehet.
2019. aug. 4. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!