Mi ez, talán stroke? Kicsit félek.
Szedulok, hányingerem van néha felmegy a vérnyomásom 145/90re..
tegnap voltam maganrendeloben ahol volt EKG,szivultrahang. Vérvétel.. ugye nem kis pénz ellenében történt ez a kivizsgálás már szóval ugye egyből megis jöttek az eredmények és mindent rendben találtak.. viszont egy ér mintha meg lenne dagadva a kis agy környéken.. néha erősen belenyilal.. erotlen nagyon a szoritoerom napi többször megyek WC-re vizeletet és szekletem megszokottnál több.. + kis memória zavar.. de ezek a vizsgálatok ki mutattak volna ha strokom lesz? ( az orvosnak is megmutattam az ért ő azt mondta nem érez semmit..)
Ez a pánikroham már 3 napja tart, 3 napig tarthat egy Úgynevezett “tünet időszak” ? Az a Tia talán vagy nem tudom
Amúgy 20/F
A strók pecek alatt jön melynek tünetei egyre erősebbek .
Szédülés,izzadás ,gyengeség,hányinger,hányás,magas vérnyomás,az arc egyik fele eltorzúl,kettős látás,szemhéj csüngés ,elmosódott beszéd ,nem tud mosolyogni .
Nagyjából ezek .3-4 órán belül orvos .Igy talán nem lesznek maradandó fogyatékosságok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!