Idegességtől hánytál már?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka(úgyértem hogy az idegességen belül)?2010. júl. 13. 17:32
1/6 anonim válasza:
Nem, de folyton hányingerem volt.
3/6 anonim válasza:
Van, hogy dolgok felidegesítenek, olyankor ha nagyon dühös vagyok, sírógörcsöt kapok és hányok.Nem tudok ellene mit tenni.Ez elég ritkán fordul elő, mert a tűrőképességem nagy, de ha felháborítanak, akkor így tudom magamból kiadni a dühöt.
4/6 anonim válasza:
én amikor tudom, hogy felelnem kell, vagy társaság elött kell esszét tartanom
na olykor előtte minidg hányok:S
5/6 anonim válasza:
Ahelyett, hogy inkább előtte nem ennél...
6/6 anonim válasza:
Hosszú évekig elég jól kezeltem a stresszt,idegességet,szorongást,legalábbis azt hittem...Aztán gyűlt,gyűlt,míg végül eljutottam a gyógyszeres öngyilkossági kísérletig.A kórházban a harmadik napon kezdett teljesen kitisztulni a szervezetem,és akkor előjöttek a poszttraumás stressz tünetek(rémálmok,gyomorgörcs,idegesség,félelem,remegés,stb).Akkor egyszer fordult elő velem,hogy az idegességtől hánytam.De van olyan barátnőm,akinél ez rendszeres jelenség,mert érzékenyebb a gyomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!