Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen orvoshoz lehet fordulni...

Milyen orvoshoz lehet fordulni ezekkel? A szervezetem kezd kikészülni a sok idegességtől, depressziótól. Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Szívfájdalmam van, ölhetnékem, bőghetnékem, folyton gondolkodom a bajokon. Már hányingerem is van. Ha nem eszek azért, ha eszek, azért. Embergyűlöletem van. Xanaxot veszek be, de attól csak kába leszek. Annyit vettem már be, hogy lassan a hatását sem fogom érezni. A szívem is furán dobog. Elég gyorsan, meg néha úgy érzem, hogy meg akarna állni.Pszichiáter nem jó,mert az csak Xanax féléket ír, amit bekapkodok hamar.

Tegnap este 7-től ma 10-ig aludtam, ami nálam nem szokott lenni. Én kb. 10 körül lefekszem és reggel 8-ra már fent kukorékolok. 24 éves vagyok, de úgy érzem magam, mint egy 70 éves vén lány.

Gyógyteák, B6 vitamin meg ezek nem használnak, nekem erősebb bajom van, mint amennyire hatnának ezek a szerek. Jártam konditerembe, majd ismét megyek, de abban sem tudom levezetni a feszültséget. Nem tudom semmiben levezetni. Nemsokára megyek dolgozni délutánra, ott mégjobban előjönnek a tünetek. Nincs kedvem beszélgetni, mert már pár hónapja nem jó a társaság. Akivel beszélgethetnék, messzebb dolgozik tőlem és nincs idő odamászkálni. Ha csinálom a dolgom, akkor is agyalok, de a munkámat nem rontom el. Múlthéten volt olyan, hogy elaludtam és 3 anyagot ki kellett dobni. Alig láttam, mert délelőttös voltam. Hiába fekszem le korán, akkor is rosszul vagyok azon a héten. Korán reggel hányingerrel kezdem a napot. Székelési problémáim is vannak, amit sikerülne megoldanom, csak a délelőttös hét közbeszól. Munkahelyet nem tudok váltani, mert csak egy érettségim van és nincsenek szülők, akik etetnének, mikor tanulok. Saját pénzből, albérletben lakom.

Kardiológiára a héten megyek, mert oda rendszeresen járok, születési probléma miatt,ami nem súlyos. Ezen kívül milyen orvos van még, aki segíthetne?

2010. nov. 8. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:
pszihológus
2010. nov. 8. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen megértem a problémádat. Tele vagy keserüséggel, valami nagyon nyomja a lelkedet. Azt a Xanaxot meg dobd a kukába, attól már sok ember lett nagyon rosszul. Szívritmus zavarokat okozhat. Én nagyon ajánlom neked, hogy keress fel egy igazán jó pszichiátert, aki nem Xanaxal fogja teletömni a gyomrodat,hanem más kezelést, azaz másfajta gyógyszert fog neked felírni. Hidd el megéri. JObbulást kívánok neked.
2010. nov. 8. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:

friss levegő, vidék, kikapcsolódás.. esetleg jóga.. legalább egy hétre, ne nézz tv-t, ne hallgass rádiót, kapcsold ki a mobilod.. hagyd otthon a Xanaxot...

szerintem egy próbát mindenképpen megér. jobbulást.

2010. nov. 8. 12:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tv-t alapból nem nézek, mert nem érdekel. :) Mobilon meg csak néha keresnek. Barátommal szoktam néha sms-ezni, de vele is akadnak problémák mostanság. Próbálom nyugtatni magam, de nem megy, annál inkább idegesebb leszek. Hétvégén akartam bevenni a 180 db Xanaxomat piára, de ittasan 2-től elaludtam. Ez volt éjjel 4 körül, de 7-kor meg fent voltam már és hánynom kellett, nem tudtam. Másnap 1 üveg borral vettem be bogyókat, nem volt semmi bajom tőle. Régen már próbáltam ilyesmit, de nem okoz halált (nálam), csak rosszullétet, álmatlanságot, hasmenést.

Mindjárt mehetek dolgozni, de úgy érzem magam, mint aki egész éjjel fent volt. Akkora agresszívitás van bennem, hogy kést nem is hordok magamnál, mert ki tudja, mi lenne...

2010. nov. 8. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy jó pszichiáter és egy pszichológus együtt tudna segíteni.
2010. nov. 8. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!