Ha fáj a szívem (vagy az környékén), akkor az idegességtől?
Az lehet.. A nővérem pasija rohadt bunkó, beképzelt, és kimondta már hangosan hogy "ÉN TELJESEN TÖKÉLETES VAGYOK." És komolyan gondolta!!! Ja meg az egyetem nem érdemelte meg őt! Ezért a nővérem is sokat stresszel, ami miatt én is idegeskedek! De ő természetesen nem akar vele szakítani.. Mert Ő NEM OLYAN! Hát nem is tudom, ink
bb egy bunkóval akarja leélni az életét? Meg a volt pasija meghalt.. Azt most nem mondom el hogy, amúgy tv-be is volt de tök mindegy.. Annyi hogy ő is közel állt hozzám, jófej volt mindenkivel! Aztán meghalt.. 2 éve történt. A képe azóta is a szekrényen van. Meg ugyebár 13 évesen anyummal sokat veszekszek, meg amúgy is makacs vagyok, meg nagyképű is itthon, ezért vannak "KIS" viták..
Ha felidegesítenek, biztos felmegy a vérnyomásod! :D A szédülés, fejfájás vérnyomásingadozástól is lehet! Hány éves vagy?
Nekem akkor szokott a szivemnél fájni/ nyilalni, mikor a megszokottnál több kávét iszom. Te szoktad fogyasztani, és mennyit naponta?
13/L
Néha szoktam kávét inni, nem sokat, felhígítva tejjel. Olyan 2-szer hetente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!