Reggelente mindig nagyon görcsöl a hasam. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar mert ma is dolgom lett volna de felegyenesedni is alig tudtam..s nem tudtam kimozdulni..bár most már nem fáj!! (nem menstruációs görcs) Lehet ez gyomorégés vagy vmi hasonló?? És az mitől van és mit csináljak?? Nagyon megijedtem!!2008. nov. 14. 10:01
2/3 A kérdező kommentje:
uhhh..azt mondod?? nagyon félek mert idáig nem szokott ilyen lenni!Utánanézegettem a neten s megdöbbentő dolgokat találni csak jobban mwegijedtem tőlük...:'(
2008. nov. 16. 20:31
3/3 anonim válasza:
Nekem rengetegszer van/volt ilyen. Szerintem idegi alapon van...illetve állítólag. Ha valamiért idegeskedek, akkor az más nap, vagy következő héten így jön ki rajtam. Nagyon rossz. Sajnos nekem semmi tanácsot nem mondott az orvos, csak hogy néha vegyek be akkor nyugtatót..-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!