Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyen idegrendszeri baj jele...

Milyen idegrendszeri baj jele lehet, ha egy 11 éves fiúnak remeg a keze?

Figyelt kérdés

Az anyjának is remeg, fiatal kora óta. Lehet egyáltalán javítani rajta, gyógyszeresen vagy másképp, vagy ezt már régen , kisebb korában el kellett volna kezdeni?

Neurológus még nem látta, most rokonok közbelépésére végül elkerül a fiú oda is, de addig is kérdezem, köszönöm.

2010. júl. 11. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudom a pontos választ.Ez rendszeres v. nem rég jött elő?Ideges,szorongó tipus-e a kisgyerek?Ezek mind fontos kérdések,többen kellene tudni.

Nekem pl 9,5-12,5 éves koromig szintén előfordult a kéz,láb remegés,ekkor nőttem sokat és gyakran begörcsölt a lábam is,szóval nem volt idegrendszeri problémám.Később meg az az igazság elköltöztünk,egy számomra utált helyre,rossz közösségbe,ahonnan az embert kiközösítették mert nem voltam őslakó,és az ideg is így jött ki rajtam,mert sokat szívattak a suliba.De kinőttem és uralkodtam,hogy más ezt ne lássa meg.

De ha nincsenek családi és iskolai,beilleszkedési problémái,akkor jobb egy orvossal megnézetni.De ezt ki is nőheti.

2010. júl. 11. 16:53
 2/4 A kérdező kommentje:
de, vannak problémák is a családjában, az anyja nagyon gáz életet folytat. szóval emiatt is lehet.
2010. júl. 11. 16:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor viszont lehet hogy szülés előtt is esetleg piált,v. mással mérgezte magát,akkor már rég dokihoz kellett volna vinni.Ezt mielőbb tegyék meg,mert időben elcsípet bajokon könnyebb segíteni.Szóval ezek alapján az anyja életvitele lehet a főok.De még igen fiatal és szerintem lehet rajta még segíteni.De azonnal lépni kell.A kisfiúnak mielőbbi teljes gyógyulást kívnánok és azt hogy végre normális élete legyen.
2010. júl. 12. 18:54
 4/4 A kérdező kommentje:

terhessége alat tnem ivott és nem is cigizett, előtte csak.

de mint írtam, neki is remeg a keze, szval nem tudom, nem örökletes dolog-e...

Köszi a válaszokat!

2010. júl. 13. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!