RetardedPeasant kérdése:
Manapság miért van olyan sok divat étel allergiás?
Figyelt kérdés
Étterembe voltam egy társasággal és ledöbbentem milyen sok állítólagos allergiással ültem egy asztalnál.
A legjobb két glutén érzékeny csóka volt az étel rendelésnél a pincérnek gourméztak hogy ők allergiásak de a sört korsó számra itták amiben szintén van glutén.
Biztos van aki tényleg beteg de a legtöbbje csak ezzel akar gourmézni szerintem.
2019. júl. 11. 20:55
1/2 anonim válasza:
Nemrégiben volt egy műsor a TV-ben, amiben éppen erről beszéltek, hogy egyre több az étel allergiás, neten utána is nézhetsz az okoknak, tehát nem biztos, hogy divatból mondják.
2/2 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezek az érzékenységek elég változékonyak. Marha idegesítő, ha az embernek össze-vissza hasfájása lesz, aztán mire időpontot kap a vizsgálatra, nem mutatnak ki semmit, mert épp elmúlt... Gluténérzékenységből sem csak a cöliákiás típus létezik (aminél a nyomokban az ételben levő glutén is ártalmas), van enyhébb formája is, amikor csak a nagy adag glutén okoz panaszt. Szóval én nem divatoznék le senkit csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!