Mi az allergia, és miért nincs mindenkinek?
Figyelt kérdés
Itt ez a cikk [link]
És arra senki sem gondol, csak én ugye, hogy a benzintől és káros anyag kibocsátástól van ez. Még a cikkben is benne van, hogy a városokban elterjedt. Mert persze az emberekkel van a baj, ez egy mellébeszélés. Próbálják ki, hogy beszüntetik az autós forgalmat örökre. Igazam van vagy igazam van? ;)
2019. máj. 3. 12:58
11/14 A kérdező kommentje:
A #8-as válaszomra értem. Milyen érdekes, hogy most válaszolta meg a kérdésem a TV hírcsatorna. Köszi a válaszokat! M1-en volt ;)
2019. máj. 8. 08:53
12/14 anonim válasza:
Én nem nézek M1, nem is szavazok a fideszre, de kutato biologus vagyok, engem nem tudsz meggyozni bocsi
13/14 A kérdező kommentje:
El tudod nekem küldeni a diploma másolatod privátban beszkennelve, hogy te kutató biológus vagy?
2019. máj. 9. 16:37
14/14 anonim válasza:
Kihagyom a vadidegeneknek való szívességek teljesítését köszi. Nem szoktam ugrálni mások kénye kedve szerint. Nem kell elhinned, hogy az vagyok, azt sem kell elhinned, amit mondok, elég ha azt elhiszed, amit az M1 mond, mert az tuti úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!