Mi az allergia, és miért nincs mindenkinek?
Itt ez a cikk [link]
És arra senki sem gondol, csak én ugye, hogy a benzintől és káros anyag kibocsátástól van ez. Még a cikkben is benne van, hogy a városokban elterjedt. Mert persze az emberekkel van a baj, ez egy mellébeszélés. Próbálják ki, hogy beszüntetik az autós forgalmat örökre. Igazam van vagy igazam van? ;)
Szerintem a saját tapasztalat többet ér bármelyik egyetemi végzettségtől. Ott csak elbutítják az embereket. Nézd meg öregek egymást gyógyítják a kórházakban, amikor a váróteremben egymásnak adnak tanácsot. Sokkal többet ér, az orvos néha csak bambán néz a kórteremben.
Tehát vissza a problémához, a 90-es években még azt sem tudtam mi az allergia. Biztos környezetszennyezés. Már lehet a globális felmelegedésre fogná, vagy élelmiszerek romlásához, de kapcsolatban lehet a túlnépesedéssel. Olvastam, hogy a mostanában születőknek már mindenféle bajjal születnek, pl. lisztérzékeny, cukorbeteg, többminden ételérzékeny. Hát én még örülhetek, hogy csak néhány pollenre, jobban füvek. De olvasom, hogy valaki gomba, meg bükk, hárs, platán, fűz, hát nagyon elcsodálkozok. Mi ennek a vége? Úgy leszünk mint Michael Jackson a búra alatt?
Téged orvos látott már?
Régen is volt már allergia csak nem tudták mi az
Való igaz hogy van olyan allergia amit a sok szer okoz amivel az ételeket kezelik, de akkor már ne is együnk?
Plusz mondom még mindig ott vannak azok akik állatokra és növényekre allergiásak azt nem fegyszerek és hasonlók okozzák
Égesd fel az egész világot és akkor majd nem lesz többet allergia
Ez mai cikk:
"17 budapesti általános és középiskolánál két héten keresztül mérte a levegő nitrogén-dioxid-szintjét a Greenpeace Magyarország. Az eredmények közel felében jóval az egészségügyi határérték feletti értékeket találtak, amiért szerintük elsősorban az öreg dízelüzemű járművek a felelősek. Az NO2 a gyerekkori allergia és asztma egyik legjelentősebb rizikófaktora. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!