Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ez gluténérzékenység?

Ez gluténérzékenység?

Figyelt kérdés

Először is szögezzük le, voltam orvosnál, de nem voltak hajlandóak beutalni gasztroenterológiára. Maszek teljes genetikia vizsgálatra akartak küldeni, de jelenleg nincs arra több tízezer forintom, úgyhogy csak tünetek alapján szeretnék segítséget kérni.

Gyakran puffadok fel, több órára, és szinte sosem lapos teljesen a hasam, ahogy eszem valamit. A zabtól például kifejezetten, vagy töményebb péksüteményeknél.

Hasmenésem időközönként van, de inkább csak rendszertelen, híg széklet.

A menzeszem rendszertelen, nem tudom, mennyire befolyásolhatja gluténérzékenység.

Eleinte azt hittem, laktózérzékenység, de már fogalmam sincs. Inkább zab, lisztes dolgok után tapasztalatom a tüneteket.

Szakember mondta azt is, hogy ne vonjam meg magamtól tudatlanul a glutént, viszont szakember nem volt hajlandó se beutalót adni.

Esetleg lehet más miatt is ez, mint gluténérzékenység?

2019. ápr. 16. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Google:

[link]

2019. ápr. 17. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Fogyás, hajhullás, felszívódásizavar, vérszegénység, vitaminhiány, färadtság, fejfájás?
2019. okt. 8. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!