Segítség, minden nap puffadok az ételtől?
Szinte bármit eszek felpuffadok. Jobbik esetben reggelre eltűnik az óriási pókhasam, rosszabb esetben 24 órában fel van puffadva.
Ételallergiám nincs.
Laktózérzékeny nem vagyok, mivel a tejtől nem szoktam reggelente felpuffadni.
Gluténérzékenységre csináltattam cöliákia szűrést, viszont még sok idő az eredmény megérkezéséig, addig nem szeretnék glutént enni. Konkrétan 2 napja nem fogyasztok glutént, mégis puffadok ugyanúgy.
Bárkinek valami ötlete? Esetleg más is volt már hasonló cipőben?
Szia, én is gluténérzékeny vagyok, 2-3 hónapja derült ki. Azóta gluténmentesen táplálkozok, viszont volt rá példa 1-2 alkalommal, hogy ettem olyat, ami nem kellett volna.. napokig puffadtam.. szóval lehet, hogy az lesz Neked is, csak idő kell még teljesen kiürül a szervezetedből..
Nekem ez mellett még tejfehérje allergiám is van, ami rosszabb, mint a laktóz.. attól is puffadok, ha tejterméket eszek.. főleg, ha tej vagy tejföl alapút.. :/
nagyon sok minden kiválthat puffadást.. bármilyen allergia, valamilyen gyógyszer mellékhatása is lehet, enzimhiány, stressz, ha sokat rágózol.. szóval a skála elég széles.. :/
csinálj egy probiotikumos kúrát.. ártani biztos nem fog, és lehet használ is.. :)
ezt nekem is ajánlották, erre a sok allergiámra.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!