21 éves kor felett ha eddig nem volt semmi kialakulhat allergia?
első vagyok.
Nincs előjel.
Nekem a doktornő az allergia vizsgálaton azt mondta, hogy aki allergiás bármire az idővel szép lassan másra is allergiás lesz.
Én imádom a cseresznyét, és a meggyet. Kilószámra tudtam enni, és ettem is. Úgy derült ki, hogy allergiás vagyok rájuk, hogy egyik nap a testvéremnek segítettem meggyet kimagozni. Nem is ettem belőle, csak a kezemmel magoztam a rengeteg meggyet. fél órával később ügyeletre kellett mennem, mert a testem tele volt kiütésekkel ami borzalmasan viszketett. Szó szerint véresre vakartam magam. 4 napig voltam kórházban mert minden órában kenni kellett a testemet valami krémmel. Ott derült ki, hogy heves kiütéssel jár a meggy és a cseresznye. Szóval lassan 4 éve nem ettem, sőt nem is foghatom meg a gyümölcsöket. Nem volt előjele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!