Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Az allergia kialakulhat?

Az allergia kialakulhat?

Figyelt kérdés

2-3 éve voltam allergia vizsgálaton az azt mutatta ki hogy semmire nem vagyok allergiás.Idáig sose volt ilyen de mióta betört a tavasz (nálam ez kb.3 hete kezdődött) folyton tüsszögök ha kiteszem a lábam.Az orrom is kicsit be van dugulva de nem folyik.Viszont nagyon idegesít hogy már 3 hete utálok kimenni mert van hogy olyan is hogy csak bizsereg az orrom meg hogy félóránként tüsszögök csak de voltak olyanok is hogy pl.egyik osztályteremben (lehet nyitva volt az ablak) a 45 percet végig tüsszögtem szinte sorozatban meg éreztem hogy valami irritálja az orromat.Mondjuk nemtudom mi lehet de az allergiás barátnőmet évek óta ilyen hapcisorozatok érik abban a teremben:D

Szóval azt szeretném tudni hogy az allergia kialakulhat csak úgy? És ez valami megfázás vagy kezdődő allergia?

14/l

2014. márc. 31. 17:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Bizony, hogy kialakulhat. Én kb. a te korodban lettem parlagfűallergiás, előtte nem voltam semmire. Leírásod alapján ez nagyon is allergiának tűnik, valószínűleg valami most virágzó növény pollenjére lehetsz. Érdemes újra kivizsgáltatnod magad.
2014. márc. 31. 17:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Hát akkor jobb ha megint elmegyek hátha ad rá valamit az orvos

2014. márc. 31. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!