Az hogy lehet hogy irtani kell parlagfüvet és mégis extrém magas a pollen-koncentrációja?
Figyelt kérdés
2018. aug. 25. 23:21
1/6 anonim válasza:
Mert minden növényt nem lehet kiirtani hogy ne legyen pollen. De a tüzelőanyag cellás elektromos gépjárműveket el lehetne terjeszteni és akkor a pollenre nem rakódna Diesel kipufogó korom, így a pollen allergia is megoldódhatna. A Diesel járművek előtt sem volt pollen allergia.
2/6 anonim válasza:
Külterületen nagyon sok parlagfű van, lehetetlen kiirtani mind. És az önkormányzatok és az állam a legnagyobb parlagfű termelő. Utak, vasutak mellett nagyon sok van, és senki nem irtja.
3/6 anonim válasza:
Nem csak külterületeken van sok parlagfű,de még a városokba bent is...központi részen is.
4/6 anonim válasza:
A parlagfű csak ott terem meg ahol trágyázzák a talajt, vagy valamilyen okból magas a talaj tápanyag tartalma. Pl. ártéren van.
Máshol még sosem láttam. Sokan keverik a fekete és a szürke ürömmel...
Viszont ahhoz képest, hogy irtani kell és bent a városban nem terem meg és mégis extrém magas a pollen koncentráció...!
5/6 anonim válasza:
Kamu ez a parlagfű téma szerintem is. Valamire rá kell kenni a mérgező ipari ételek, műanyagok, vegyi anyagok, közlekedési káros anyagok káros hatását, hogy a nép benyelje. Az okot kellene megszüntetni és nem a sok közül az egyik okozat miatt buzerálni folyton vezetőinek jó népet...
6/6 Meton válasza:
Az allergiát főleg a kipufogógázok okozzák szerintem is, de ha már kialakult, akkor örökre megmarad. Arról senki sem tehet, ha allergiás a parlagfűre, ezért egy megoldás van, hogy irtani kell. Legalábbis addig, amíg nem fejlesztenek ki valami csodaszert. A hoszútávú megoldás persze az lesz, ha az elektromos autók leváltják a mostani benzines meg dízel autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!