Napok óta be van dagadva a szemem, mit tegyek?
Egész kis gyerek korom óta allergiás vagyok a virágporra. Hogy pontosan melyikre azt nem tudom, mert kb. áprilistól október közepéig minden bajom van. Tüsszögök, folyik az orrom, általánosságba véve rosszabb a közérzetem. Egyik nap jobb, másik nap rosszabb, de jelen van. Idáig a szemem egyik évben sem dagadt be, viszont most két napja be van puffadva, rengeteget tüsszögtem az orrom alatt is piros, a szememet furcsának érzem ahogy pislogok és tegnap este megnéztem magam a telefonom kamerájába és nagyon rosszul néztem ki emiatt. :( Holnap megyek orvoshoz valami komoly allergiagyógyszert és orrcseppet íratni, mert a gyógynövényes vackok meg a Pollengrape eddig nem igazán segített. Szerintetek mit tehetnék hogy lejjebb menjen a duzzanat? Illetve arra is várok még ötleteket, hogy milyen fajta allergia lehet ez az áprilistól októberig tartó..? Köszi :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!