Melyik a legjobb allergia elleni gyógyszer?
Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 07:29
2/5 anonim válasza:
Párom és a testvére most Cezerát használnak, ők erre esküsznek, de én nem szedek gyógyszert, inkább Taleum szemcseppet és orrspray-t használok. Ezeket direkt allergiára fejlesztették ki, pl. az orrspray nem orrdugulás megszüntető, mint a legtöbb orrspray, ilyen hatása nincs is, hanem direkt az allerigás irritációt szünteti meg.
Még jó volt a Prevalin allergia elleni orrspray, de azt már sajnos nem találtam sehol, lehet, megszüntették a gyártástá. Pedid attól úgy elmúlt az orrviszketés, mintha lámpát kapcsoltak volna le, a taknyam-nyálam összefolyból egy pillanat alatt "semmit nem érzek" lett
3/5 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy veszel parlagfű, és csalán teát, összekevered, és csinálsz belőle főzetet. Reggel megiszod. Nekem segített. Nincsenek tünetek, mióta iszom.
4/5 anonim válasza:
Én telfastot szedek, bevált, de az allergiaszezon előtt egy-két héttel el kell kezdeni szedni, különben nem hat. Régebben szteroidos orrsprayt írt a doki, de attól mindig arcüreggyulladást kapok, most otrivint használok (ez nem vényköteles), de csak szükség esetén. Most azt próbálom, hogy kiiktatom a tejfehérjét az étrendemből erre az időszakra, állítólag javít a helyzeten. Elvileg nem szabad ebben az időszakban hisztamin tartalmú ételeket enni (erjesztett, érlelt ételek, pl. kovászos uborka, érlelt sajt), és olyan növényeket sem, amik keresztallergiás kapcsolatban vannak az allergénnel.
5/5 anonim válasza:
Vegyél Perilla krémet (győgynövény) és az érintett bőrfelületetet kenegetni kell. Nagyon jó, nagyon hatásos. Ha rovarcsípés miatt van az allergia, még a viszketést is csillapítja. Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!