Tegnapelőtt óta szedek egy gyógyszert allergiára. Lehetnek ilyen mellékhatásai? (Claritine)
2 napja szedem, azóta gyakran előjön szédülés, émelygés, fokozott étvágy, SOKKAL JOBB HANGULAT.
Ilyen jó kedvem évek óta nem volt és most okom sincs rá, kb. depressziós voltam addig amíg ezt a bogyót el nem kezdtem. :D
Kiskoromban is szedtem náthakor, meg mikor allergiás voltam, de semmi mellékhatása nem volt (nem emlékszem). Pár hete fokozottan érzékeny a szervezetem és az idegrendszerem mindenre, mert rengeteget stresszeltem és legyengültem, ettől erősebb sz allergia is.
Szedek szorongásra is gyógyszereket, de azoknak nincs hangulatjavító hatásuk.
Igen, az antihisztaminoknak lehetnek ilyen hatásai.
Arra figyelj, hogy álmosíthat is, pláne más gyógyszerrel kombinálva. Csak óvatosan vezess!
Nagyon régi a kérdés, de hátha még valaki nézi.
Szóval, én úgy tudom, ezt megfordítva kell nézni.
Nem az antihisztamin okoz jó hangulatot, hanem a hisztamin okozhat depressziót, levertséget.
Szóval lehet, hogy ha valamilyen szer kiiktatja a hisztamint, az az embernél egy hangulatjavító hatással bírhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!