Algopyrin allergia, vehetek be Flector port?
Figyelt kérdés
Vettem be Advil Ultra Fortét de már nem hat. Fejfájásra kell, az Advil nem ment még ki. 23L2018. febr. 16. 23:58
2/3 anonim válasza:
Igen. Én is allergiás vagyok rá és most is Flector port használok. Mint úgy általában. Vagy Cataflam V-t. Ezek nagyon jó fájdalomcsillapítók. A Seractil is. Nekem ezek hatnak.
3/3 anonim válasza:
Általában nem csak a hatóanyag és a dózis nagyon fontos a fájdalomcsillapítóknál, hanem a felszívódás is. Lehet, hogy ugyanabból a hatóanyagból, ami most nem hat, más beviteli móddal meglepően jól hat majd akár kisebb dózis is. Pl. diclofenac esetén van a Flektor Rapid injekció, ami csak 75 mg diclofenacot tartalmaz, de nekem mégis sokkal jobban hat, mint két 50 mg-os diclofenac tabletta.
Algopyrinnél is azt tapasztaltam, hogy migrén esetén négy Algopyrin tabletta összerágás után lenyelve sem hatott semmit, de az Algopyrin ampulla tartalmát ha megittam, az jelentősen csökkentette a fájdalmat.
A szakorvost kérdezd meg ezekről a lehetőségekről, aki felírja számodra a fájdalomcsillapító gyógyszereidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!