Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Ezek a kiütések allergia...

Ezek a kiütések allergia miatt jöhettek ki?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel úgy keltem fel hogy van rajtam pár kiütés/csípés, a jobb vállamon 7 darab szorosan egymás mellett szórtan, és ugyancsak jobb oldalt az alkaromon, bokámon és lábfejemen 1-1. Először azt hittem csípés, ugyanakkora mintha bolha lenne de ez bőrszínű (vakarástól kicsit pirosas lett), és inkább hasonlít kiütésre mint csípésre, bár nem tudom. Először az ágyi poloskára is gyanakodtunk de az két okból sem lehet, az egyik hogy annak a csípése nagyobb lenne, a másik pedig hogy ma a hátamon is előjött pár napközben, ezért gyanakodok inkább kiütésre.

Borzalmasan viszket és már szinte fáj, de egyszerűen nem tudom mit kenjek rá, azt sem tudom hogy ez mi akar lenni.

Szerdán lecseréltem a tusfürdőt, esetleg az okozhatja? De annak nem kellett volna egyből jelentkeznie ha allergiás reakcióról van szó?

2018. febr. 11. 12:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy allergiás kiütések. Tegyél rá Fenistil-gél-t.
2018. febr. 11. 13:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, kipróbálom.:)
2018. febr. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!