Viszkető piros kiütések, amik éjszakára erősödnek, jönnek elő, nappal pedig elhalványodnak, nem viszketnek. Mi lehet ez?
Ha ilyen mértékben szaporodik, én elmennék a háziorvoshoz . Minél gyorsabban.
Nekem a pikkelysömör ugrott be.
Tekintve, hogy kanyaró járvány lehetséges én sürgősen meglátogatnék egy dokit. NIncs lázad?
Poloska? Allergia?
Hány éves vagy?
Köszi a válaszokat, zöld kéz ment mindenkinek. Tegnap ezzel kezdte a háziorvos, hogy nyugodjon meg, nem kanyarós... :/ Viszont nappalra teljesen elhalványulnak ezek a foltok, kiütések, így ő sem látta komolynak. Viszont még több lett ma éjjel. Képeken a hasam jobb oldala, tenyerem, kezem látszik, de van mindenhol kisebb-nagyobb rész. Ma visszamegyek és megmutatom a képeket is, viszont bőrgyógyászat nálunk a héten csak szerdán lenne és ugye 15-e lesz :( Jövő hét hétfőig mit csináljak. Nem tűnik ragályosnak, mert a családban senkin sincs egy darab sem rajtam kívül. A rühről néztem képeket, szerintem az más és csípésszerű, ezek ilyen szúnyogcsípésre hasonlítanak max. Ötletek? :((
ilyenem már nekem is volt, és ha jól emlékszem a fürdőszobában jött ki, de egyből elmúlt.
tusfürdőre nem vagy allergiás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!